NIEUWKUIS DE WIND BVBA

BEHANDELT UW TEXTIEL DELICAAT EN TOCH GEZWIND

Hoe zacht en stevig uw stoffen ook aanvoelen. Vroeg of laat zijn ze toe aan een grondige oplapbeurt. Bij Nieuwkuis De Wind bvba wordt zijde weer zacht en geven we katoen weer zijn kracht. Met ons als partner wordt uw textiel onverslijtbaar in kwaliteit en aanvoelen.

Stoffen om over na te denken

‘Textiel’ is een vlag die vele ladingen dekt. Het wordt vaak dagelijks gebruikt. Dit intensieve gebruik maakt doortastende en zorgvuldige verzorging noodzakelijk.

Onze diensten

Zetelovertrekken krijgen het zwaar te verduren. Hun duurzaamheid en uiterlijk moeten onberispelijk zijn. Bij Nieuwkuis De Wind bvba in Waregem behandelen we ze met de prioriteit die ze verdienen.

Dekens, donsdekens en paardendekens behouden bij ons hun zachtheid en warmte.

Overgordijnen en gordijnen : gekrompen gordijnen zijn een nachtmerrie voor uw interieur. Bij Nieuwkuis De Wind bvba herstellen we ze weer naadloos in hun oorspronkelijke grootte en vorm.

Sportkledij is onderhevig aan de elementen. Vooral water laat zich gelden. Met onze behandeling blijft uw sportkledij waterbestendig en waterafstotend.

Leder- en daimreiniging : deze stoffen zijn uiterst delicaat. Gebrek aan degelijke verzorging leidt niet alleen snel tot een flets en afgeleefd uiterlijk, het tast ook de isolerende werking aan. Nieuwkuis De Wind bvba herstelt deze natuurlijke (grond)stoffen met de grootste zorgvuldigheid.

Tapijtreiniging en reiniging van tuinkussens : ook ruwere oppervlaktes maken we weer soepel en proper.
Retouches en herstelling kledij.

Ook voor de reiniging van bruidskledij en trouwjurken kunt u bij ons terecht.