NIEUWKUIS DE WIND BVBA

INVESTEERT AL MEER DAN 50 JAAR IN TOPKWALITEIT

De Wind werd in 1965 opgericht door Raphaël en Maria Dewaele-Windels. In 1992 nam hun zoon Frank de zaak over. De diensten werden in 2004 uitgebreid met een strijkdienst (met strijkkaarten).

Twee jaar later, in 2006, werd de afdeling droogkuis gescheiden van de afdeling natreiniging. Dit zorgde voor meer efficiëntie en kwaliteit bij zowel de kernactiviteiten als de dienstverlening.

In 2008 werd Nieuwkuis De Wind een vennootschap : ‘bvba De Wind’. De schaalvergroting creëerde een noodzaak tot logistieke vernieuwing. Dit gebeurde dan ook in 2010. Er werd geïnvesteerd in een volledige vernieuwing van de winkel inclusief het machinepark.

Sinds 15 januari 2018 wassen en strijken wij al het wasgoed in eigen beheer. Zowel beddengoed (donsovertrekken, lakens en fluwijnen), tafellinnen, servetten als hemden.

Uitgegroeid tot uw ideale textieloplossing

Deze ontwikkelingen zorgen er vandaag voor dat Nieuwkuis De Wind bvba meer dan klaar is voor de uitdagingen van de komende jaren en decennia. Daar plukken u en uw textiel uiteraard de vruchten van!